Bemutatkozás

A STUDENT Továbbképző és Műszaki Fejlesztő Betéti Társaság 1991. szeptember 13-án alapított cég. Az elmúlt évek során elsősorban műszaki területen valósított meg képzéseket piacvezető cégek megrendelésére.

A céget 2015-től új tulajdonosként vezetem. Lendületes, fiatalos csapatot alakítottunk ki. Új területek felé nyitottunk: ügyvitel, kereskedelem-marketing, mezőgazdaság.
Engedélyezett felnőttképzési intézményként működünk, ami biztosítja képzéseink ÁFA mentességét és egyben garanciát ad a minőségre.

Célunk a szakképesítéssel nem rendelkező vagy a munkaerőpiacon lévő felnőttek képzése, továbbképzése, akik a munkakörükhöz szükséges tudásukat bővíteni szeretnék. Arra törekszünk, hogy a felmerülő képzési igényeket a piacon elérhető legjobb minőségben szolgáljuk ki, valamint a szakmai tudásanyagon túl olyan korszerű szaktudást, képzettséget, szakértelmet adjunk a képzéseinken résztvevőknek, amelyek a későbbiekben segíthetik munkaerőpiacon való könnyebb, hatékonyabb, gyorsabb elhelyezkedésüket.

A jogszabályokat és a szakmai változásokat folyamatosan figyelemmel kísérjük és beépítjük képzési programjainkba, hogy a képzéseinken résztvevők a lehető legfrissebb ismereteket sajátíthassák el.

Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a felnőttképzési tanfolyamszervezés, vizsgaszervezés területén.
Oktatói minősítési rendszerrel rendelkezünk, az oktatókat a tanfolyamok résztvevőinek visszajelzései és munkáltatói ajánlások alapján választjuk ki. 

Tanfolyamainkat, képzéseinket jól felszerelt tantermekben, illetve céges gyakorlati oktatóhelyeken, munkahelyi környezetben valósítjuk meg.

A résztvevői elégedettségmérések visszaigazolják, hogy tanfolyamainkat magas színvonalon, és a megrendelői elvárásoknak teljes mértékben megfelelve valósítjuk meg.

Sikeres működésünk eredményeként képzési palettánk folyamatosan bővül, cégünk társasági formája 2017. augusztus 31-i dátummal, jogutódlással történő cégátalakítással, korlátolt felelősségű társasággá módosult.

Kőfalvi Kinga
ügyvezető